Shoppingblogg

Hur ökade jag min penis med 5.5 cm på 14 dagar med Ambassador gel?!

Ambassador gel recensioner
Maxim Barsov, 1 2021 av juli

Hallå! Grabbar! Verkligt ämne öppnat!  Håller med, utan basar, har du tänkt mer än en gång på att du har en liten penis?

Det tyckte jag också ibland. Och när kvinnorna såg min enhet var det något som inte var särskilt imponerat. Även om de inte pratade öppet, men fan, jag förstod att de inte heller gillade min penis.

Okej, tror jag. Vad ska du göra om du är född med detta.

Men så hittade jag på Internet webbplatsen för en amerikansk porrskådespelare (JOHNNY SINS). Kort sagt, han avslöjade hemligheten bakom den enorma penisen hos alla porrskådespelare - de smetar in den med en speciell Gelambassadör.

Okej, jag tror jag ska försöka. Vad har jag att förlora? Det blir absolut inte värre. Förresten, killar, gelén är tillgänglig för 48 UAHvilket faktiskt är fantastiskt just nu. Beställt, paketet kom inom 5 dagar. Började smeta. Och en vecka senare mätte jag och JÄVLA! 


Titta, det är storleken på en flaska!
Tidigare var medlemmen 15 cm, och nu 20,5. Och det här är bara för en vecka, det är lätt att knulla!!!

Kvinnorna är nu bara galna i min penis. Ja, även när jag är i byxorna ser de att jag har något att överraska dem med. Du borde se deras ögon när de tittar på min kuk. Så de tycker att jag ska knulla dem så snart som möjligt med den här rejäla kuken 

Jag trodde aldrig förut att de kan krokas så lätt om man bara har en stor kuk  Och när det kommer till jävla, stönar de så mycket att wow 

Ensam i stan Kiev Jag bor, leveransen är ganska snabb, det tog 2 dagar totalt, betalning vid mottagande av gelen på posten (vilket är väldigt bekvämt). Och om du beställer för en kampanj, ges ett paket för ett prov för 48 UAH! Som jag redan skrivit ovan.

Så var inte dumma, män, och beställ medan freebie. Tja, eller stanna kvar med en liten kuk, medan andra knullar kvinnor med sina bultar 

PS Det kostar 48 UAH

PSS Här är själva gelén:

BESTÄLL GEL AMBASSADÖR

Ambassador - gel för penisförstoring (Ukraina)