Shoppingblogg, VIKTIG

Sustawin - för leder

 
Läk dina leder tills du sätter dig i rullstol! Kom ihåg att konstant ledvärk förstör brosk på 1,5 år. Hur man räddar sig själv och glömmer den olidliga smärtan berättar en doktor i medicinsk vetenskap, professor Nasonov Eugene Lvovich
 

Varning! Om du har ont i lederna hittar du i den här artikeln mina rekommendationer för omfattande återhämtning och föryngring av leder. Låt dig inte luras av bedrägliga läkare som försöker skriva ut de dyraste och mest ineffektiva läkemedlen till dig. (c) Eugene Lvovich Nasonov

Om mig själv: Jag, Yevhen Lvovich Nasonov, föddes den 4 september 1948, doktor i medicinska vetenskaper, professor, akademiker vid Ryska akademin för medicinska vetenskaper, chef för VA Nasonova Research Institute vid Ryska akademin för medicinska vetenskaper. Jag behandlar främst sjukdomar i leder och ryggrad, och även genom personliga exempel bevisar jag att det är möjligtbevara ledernas ungdom även vid 70 års ålder!


Vill du bli överraskad? Enligt statistiken efter 25 år börjar var och en av oss de oåterkalleliga processerna av gemensam förstörelse!


87% AV BEFOLKNINGEN HAR REDAN DYSTROFI OCH ANDRA VÄVNADER.

Var frågar du?
Sitta 8:00 på jobbet vid bordet? Samtidigt är dina intervertebrala diskar under enorm belastning och bara faller isär!

Springer du på morgonen eller går till gymmet för att lyfta vikter? Bra gjort. Och din tränare sa det till dig ingen riktig teknik kommer att rädda dina knän, midja, armbågar, axlar? Och varje djup knäböj är full av nötning av knälederna även om du hämtar matkassar i affären.

Förresten, din genetik är också emot dig! Jag är säker på att var och en av dina släktingar gick halvböjda och led av ledvärk för resten av livet, grattis - med 90 % chans att du hamnar på samma sätt.


Fråga, vad skrämmer jag dig med här?

Vi vet alla att om man blir sjuk så måste man gå till doktorn, han kan mycket om sjukdomar, han kommer att behandla dem, det är hans jobb. Men för det mesta, vad gör läkarna idag? De gör först en person kroniskt sjuk, och sedan dör han säkert. Detta är den största "prestationen" av vår medicin idag.

Själv var jag, som man säger, på vippen. Han kan bli handikappad, förlora rörligheten i sina ben. Men jag lyckades läka mig själv utan hjälp av läkare. Förmodligen skulle moderna läkare bli förvånade, men jag mår bra trots att jag är 70 år!

Jag har nästan upprepade gånger varit övertygad om att eftersom vi är barn av naturen, bör behandlingsmedel sökas i den: att använda för behandling och förebyggande av sjukdomar i lederna av gräs, blommor, rötter. Naturligtvis, förutom i nödsituationer, när du behöver akut medicinsk vård, såsom hjärtinfarkt, stroke, frakturer.

Om en person är på piller, och utsättande av drogen orsakar nya attacker av smärta, ödem och sjukdomskänsla. Slutsatsen är självklar. Jag vet bara de verkliga siffrorna. Enligt dessa recept har mer än 1 miljon lemlästade liv på 12 år! Människor, av vilka de flesta pensionärer sökte medicinsk hjälp. Och istället för att behandla dem tjänade de på människors lidande, i vetskapen om att de droger de skrev ut inte skulle hjälpa. Och denna praxis är vanlig inte bara privat, utan också, värst av allt - på offentliga kliniker.

 

95 % AV DROKER SÄLJS PÅ Apotek ÄR DRYCK ELLER BARA HÄLSASKADLIGA.

 

Jag ska berätta om min bittra erfarenhet.
Vid 60 års ålder upplevde jag själv vad det är artros - helt förlora rörligheten i knäleden och under lång tid rörde sig på kryckor med olidlig smärta.

Totalt provade jag 47 sätt att behandla leder, det tog 9 år och 7 månader. Det gjordes sex månaders försök att behandla blodiglar, och två månader långa kurser med "superdroger" beställdes från utlandet, allt förgäves.

För att vara ärlig så uppfann jag inte cykeln. Du behöver bara återställa blodtillförseln för att stoppa nekros och inflammation, samtidigt som du startar regenereringsprocessen. Problemet är att det låter enkelt, men i praktiken har det inte varit möjligt att implementera det tidigare i något av de behandlingsalternativ som finns. Idag är det en sådan drog Sustavin och dessutom utvecklades 2017. Det är enkelt: ta kapslar baserade på kondroitin, glukosamin och boswellia-extrakt. Och inom en veckas behandling gick jag till affären, tog hand om mig själv. Och hemligheten är att genom att göra denna enkla manipulation återställde jag blodcirkulationen och tillförseln av ledvätska till knäleden, som tidigare katastrofalt saknades i mitt knä.

Som framgår av mina röntgenbilder har brosket återhämtat sig helt. Det tog mig 2 månader att återhämta mig helt.

Självklart ska jag inte säga dumheter, som många gillar, att de tagit fram receptet själva. Läkemedlet utvecklades i Schweiz, med hjälp av ukrainska läkare, där jag endast deltog i produktionen och forskningen av ett läkemedel som heter Sustavin, för att vara säker på produktens kvalitet! Fogarna kännetecknas av mycket hög effektivitet. Kliniska prövningar har visat att det hjälper i 98 % av fallen.

Även i försummade fall återhämtar sig lederna helt på 2-3 veckor!

Detta är mycket snabbare än att använda andra verktyg. Jag arbetade inom medicin och sjukvård i decennier. Dessutom har jag alltid hoppats att min medicinska utveckling skulle implementeras av friska människor. Och verkligen, efter alla tester fick man tillstånd att använda drogen inom sjukvården.

Tester av detta läkemedel vid Institutet för reumatologi har visat utmärkta resultat: 5 739 personer blev helt botade från sina sjukdomar, vilket är mer än 94 % av alla försökspersoner, 5.6 % upplevde betydande förbättringar och endast 0.4 % såg förbättring.

Sammansättningen av läkemedlet Sustavin är mycket kraftfull: komponenter som hjälper läkemedlet att penetrera så djupt som möjligt in i skadat brosk.

Tack gode gud, tack vare Research Institute of Reumatology. VA Nasonova läkemedel kan erhållas i de tidigare OSS-länderna. Det finns ett "MEN". Vi fick nödvändiga dokument och kvalitetscertifikat, men för en liten klinik. Ja, jag blev chockad, men det händer! Det vill säga partier av läkemedlet är mycket sällsynta. Det är så svårt att göra, baserat på säsongen för insamling av boswellia, och staten begränsar det i kvantitet och utsätter extra skatt! Därför är detta med största sannolikhet den sista privilegierade batchen som tillverkaren lämnar.


Speciellt för läsarna av den här artikeln bad jag tillverkaren att släppa läkemedlet till en lägsta kostnad! Jag minns fortfarande att jag är läkare, vilket riktigt kall jag har!

Beställ drogen Sustavin med rabatt du kan! Det är nödvändigt att lämna ansökan på tillverkarens webbplats före detta datum. Om du inte har gjort det ännu - jag råder dig att skynda, eftersom partiet är mycket litet, bokstavligen 200 enheter av läkemedlet. Leder återställer leder även i hög ålder, så det rekommenderas för pensionärer. Den kan också användas för att förebygga ledproblem och skador.

Jag vill uppmärksamma er på en undersökning gjord med stöd av ett socialt program. Personer registrerade på polikliniker med ledsjukdom av varierande svårighetsgrad användes som prov.

FRÅGA: hur blev du av med ledbesvär?

Mediciner:
23%
"Sustawin":
47%
Traditionell medicin:
8%
Jag letar efter en lösning:
17%
Jag tror inte att detta är möjligt:
5%

Jag hoppas verkligen att det kommer att finnas människor i Ukraina som vill att deras barn och barnbarn ska leva vid god hälsa på det återupplivade landet och inte dö av sjukdomar i en förgiftad miljö. Jag tror att en dag kommer detta system med gemensam behandling att införas på offentliga kliniker!

Vem behöver det, jag lämnar en länk till den officiella tillverkaren av detta läkemedel i Ukraina. Hälsa till alla, ta hand om dig själv och dina leder!


Viktigt! Man drog slutsatsen att förkylningsperioden är den bästa tiden att börja behandla ledproblem. På grund av stabiliseringen av medeltemperaturen accelereras metabolismen, blodcirkulationen i kroppen ökar, flödet av blod och syre till de inre organen ökar, effekten av användningen av "Sustawin" ökar. Behandling av leder och komorbiditeter går 67 % snabbare än vad den skulle vara under andra tider på året. Återställande av kroppsfunktioner sker till 100 % under behandlingsförloppet.


Lägg en kommentar